≡ Menu

Предимства на светлинната рекламата

Светодиодните знаци могат да служат за различни цели и да имат различни приложения. Когато обаче става дума за реклама, дигиталните билбордове могат да направят вашата марка да се отличава от останалите. С блестящ и ярък дисплей можете да привлечете вниманието на минувачите незабавно с вашата светеща реклама, като същевременно популяризирате желаното от вас съобщение или съдържание.
Така че, ако старите печатни реклами просто вече не работят и търсите нов начин за въздействие, разгледайте предимствата на светодиодните рекламни екрани.

Ярки, блестящи, привличащи вниманието дисплеи

Може би най-голямото предимство на LED рекламата (както за по-кратко се нарича светодиодната реклама) са нейните възможности за привличане на вниманието, идеални за всякакъв вид събития – от фестивали до панаири или училищни събития. Поради яркия, динамичен дисплей минувачите са много по-склонни да спрат и да разгледат съобщението ви. В сравнение с традиционните билбордове с няколко обикновени крушки много по-вероятно е някой да се спре пред вашата реклама, когато се показва на ярък LED екран.

Уникални възможности за съдържание

Светодиодните рекламни екрани предлагат уникални възможности за видео съдържание, като можете да показвате конкретно съдържание в определени часове. През целия ден можете да разбърквате съобщенията. Например като ресторантьорски оператор можете да показвате специфична реклама за промоции в определен час и след това да рекламирате новата музика на живо, след като промоцията приключи. По същество можете да показвате много различни реклами на различни интервали от време, предавайки уникална информация на уникални аудитории.

Може да оперирате с рекламата си отвсякъде

Голямото предимство на цифровата рекламна технология е, че тя може да се управлява от разстояние с обикновена Wi-Fi връзка. Можете да контролирате всякакъв брой билбордове само с няколко щраквания на мишката. Ако имате реклама, която резонира с аудиторията ви в София и искате да я изпробвате в Пловдив, всичко, което трябва да направите, е да качите съдържанието си в софтуера на дисплея и той ще започне да показва рекламата на нов пазар.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!