≡ Menu

Сайтът за пътувания с нова концепция

Сайтът ни, който се наложи като платформата най-ефективно свързваща потребителите търсещи почивки и екскурзии с агенциите които ги предлагат продължава своето развитие в услуга на Българските Интернет потребители.

Сайта позволява само с едно запитване потребител да изпрати запитване до над 140 регистрирани агенции, като получи индивидуална оферта. Освен тази емблематична услуга, през 2018 предстоят да бъдат добавени и повече услуги, които да дават директен достъп на потребителите до най-качествените продукти за пътуване достъпни на Българския пазар, които могат да се резервират онлайн:

От панела за хотели ще могат да се резервират директно хотели в България и цял свят в партньорство с някой големия сайт в света за хотелски резервации booking.

От панела за застраховки, ще могат да се купуват директно най-известните в света застраховки за индивидуално пътуващи World Nomads. World Nomads освен медицински разходи покриват и много други ситуации, които могат да възникнат по време на едно пътуване.

От панела за полети ще може да се резервират директно онлайн билети за редовни и нискотарифни авиокомпании в партньорство с най-голямата онлайн агенция оперираща на Българския пазар.

От панела за оферти може да се разглеждат оферти за почивки и екскурзии качени от над 140 туристически агенции, партньори на сайта ни.

И разбира се, основната функция “запитване към агенции”, емблематична за сайта още от самото му създаване ще остане налична за потребителите. През нея те ще могат, както и досега, да изпращат запитване за екскурзии, почивки, самолетни билети и хотелско настаняване до всички регистрирани туристически агенции.

Промените в сайта се налагат от еволюцията на Българският туристически пазар. Все повече потребители организират пътуванията си сами, а наличието на технологии и системи за разплащания позволява това да става директно онлайн от Български или чужди сайтове. Тъй като наличните възможности са безкрайно много, а не всички сайтове имат добра репутация или добри продукти, идеята на сайта е да подбере за Българските потребители най-добрите и утвърдени доставчици на туристически услуги на едно място. Имайки достъп до страниците на сайта, не е нужно да търсете в интернет други източници за оферти за пътуване.

Като допълнение, панела със “статии” ще дава на потребителите редица полезни съвети за пътуванията, което ще помогне те да организират пътуванията си сами по-лесно, по-евтино и по-безопасно. Наличията на пътеписи също ще са от полза за редица читатели, защото няма нищо по-добро от това да се поучим от опита на другите.

Посетете ни и се запознайте сами с това как може да Ви бъдем полезени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!